Ashewell Medical Group

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

In 2017, Ashewell Medical Group commissioned McMillan Pazdan Smith to renovate 2,100 SF of an old hotel lobby to use as their new medical office space. This private practice is focused on direct primary care, and as a result, sought a physical space that provided a comfortable and luxurious patient experience while still offering top tier healthcare services. As a cost savings measure, the design team built-out only 2 of the patient rooms for immediate need. We constructed walls for the remaining 2 rooms and additional physician offices which can be finished upon increase in patient volume.

Interior finishes were selected to maximize functionality, cost, maintenance, and comfort. The flooring is a quality luxury vinyl tile (LVT) that provides cushion for long days and is forgiving of an existing 1920’s slab. The overall interior color palette features warm earth tones that are bright enough to overcome a space with minimal daylight.